Pressemeldinger

Unibuss tildelt to flybussplasser på Værnes

04.07.2019

Avinor har nylig gjennomført tilbudskonkurranse for leie av areal til drift av flybuss mellom Trondheim og Værnes. Ny kontrakt er tildelt Unibuss, med oppstart 1. februar 2020.

Les mer

Unibuss Lillehammer vant Mangfoldsprisen i Indre Øst

24.06.2019

Unibuss og Septer AS har vunnet Mangfoldsprisens regionale kåring for Buskerud, Oppland og Hedmark. Nå er begge selskaper videre til nasjonal prisutdeling i september.  

Les mer

Første, nye elbuss i trafikk

27.05.2019

Den første elbussen ble satt i rute på linje 74 klokken 06:49 søndag den 26. mai, og den første som gikk ombord var 23 år gamle Bharat Sharma. Han var på vei til deltidsjobben sin på Lambertseter sykehjem.

Les mer

Unibuss og Vy Buss skal kjøre buss i Vestre Aker, Nye Asker og Bærum

02.05.2019

Administrerende direktør i Unibuss Øystein Svendsen og Regiondirektør i Vy Buss Per Nilsen har signert tre kontrakter for bydel Vestre Aker i Oslo, Bærum og nye Asker kommune med administrerende direktør i Ruter, Bernt Reitan Jenssen.

Les mer

De nye elbussene er her

26.03.2019

De første leveransene av Unibuss sine elbusser er nå ankommet Oslo. Bussene er produsert av nederlandske VDL, og det er både elektriske solobusser og leddbusser.

Les mer

Pressemelding: Ansetter 160 bussjåfører snarest

13.12.2018

Det store busselskapet Unibuss skal kjøre langt flere avganger i tiden fremover og søker etter pålitelige og serviceinnstilte bussjåfører. Unibuss åpner nå dørene for hele 160 nye fulltidssjåfører og sommervikarer til garasjer i Oslo Syd, Lillestrøm og Nannestad.

Les mer

Velkommen til vår nye nettside!

13.12.2018

Unibuss kan i dag med stor glede presentere vår nye nettside. – Siden skal gjøre det langt lettere for deg som ønsker å søke jobb hos oss eller tilegne deg annen informasjon om Unibuss å finne frem på nettsiden vår, sier Øystein Svendsen, administrerende direktør i Unibuss.

Les mer

Anerkjent nederlandsk selskap skal sikre elbussfremdrift

13.12.2018

Busselskapet Unibuss har i dag signert en storkontrakt for ladeinfrastruktur til selskapets nye elektriske busser i hovedstaden. Det er det nederlandske selskapet Heliox som har fått leveransen. Heliox skal sikre ladeutstyr til elbussene som skal settes i trafikk i 2019.

Les mer

Slik blir de nye elbussene i Oslo

13.12.2018

Hovedstadens største busselskap Unibuss har signert storkontrakt med nederlandske VDL Bus & Coach om leveranse av 40 elektriske busser. Bussene som settes i trafikk i Oslo våren 2019, er den største bestillingen av elbusser til Norden noen sinne. Og ifølge busselskapet har de reisende i hovedstaden noe å glede seg til.

Les mer