Pressemeldinger

Pressemelding: Ansetter 160 bussjåfører snarest

13.12.2018

Det store busselskapet Unibuss skal kjøre langt flere avganger i tiden fremover og søker etter pålitelige og serviceinnstilte bussjåfører. Unibuss åpner nå dørene for hele 160 nye fulltidssjåfører og sommervikarer til garasjer i Oslo Syd, Lillestrøm og Nannestad.

Les mer

Velkommen til vår nye nettside!

13.12.2018

Unibuss kan i dag med stor glede presentere vår nye nettside. – Siden skal gjøre det langt lettere for deg som ønsker å søke jobb hos oss eller tilegne deg annen informasjon om Unibuss å finne frem på nettsiden vår, sier Øystein Svendsen, administrerende direktør i Unibuss.

Les mer

Anerkjent nederlandsk selskap skal sikre elbussfremdrift

13.12.2018

Busselskapet Unibuss har i dag signert en storkontrakt for ladeinfrastruktur til selskapets nye elektriske busser i hovedstaden. Det er det nederlandske selskapet Heliox som har fått leveransen. Heliox skal sikre ladeutstyr til elbussene som skal settes i trafikk i 2019.

Les mer

Slik blir de nye elbussene i Oslo

13.12.2018

Hovedstadens største busselskap Unibuss har signert storkontrakt med nederlandske VDL Bus & Coach om leveranse av 40 elektriske busser. Bussene som settes i trafikk i Oslo våren 2019, er den største bestillingen av elbusser til Norden noen sinne. Og ifølge busselskapet har de reisende i hovedstaden noe å glede seg til.

Les mer